Hírek

 

Vizsgalebonyolítási együttműködési keretmegállapodást írt alá a Győri Akkreditált Vizsgaközpont és a Győr-Sopron-Ebenfurt Vasút Zártkörűen Működő Részvénytársaság.

Az együttműködési szándék kinyilvánítása lehetőséget biztosít, hogy Vasútforgalmi szolgálattevő technikus, Közlekedésüzemvitel-ellátó technikus, Közlekedésautomatikai technikus szakmát tanulók a Győri Akkreditált Vizsgaközpont által megszervezett szakmai vizsgák projektvizsgafeladatát a Zrt. telephelyén, mint vizsgahelyszínen tudják végrehajtani.

 

Vizsgalebonyolítási együttműködési keretmegállapodást írt alá a Győri Akkreditált Vizsgaközpont és a Győri Atlétikai Club.

Az együttműködési szándék kinyilvánítása lehetőséget biztosít, hogy Sportedző (a sportág: evezés, súlyemelés, birkózás, atlétika, judo, torna, tenisz) - sportszervező szakmát, valamint a Sportedző (evezés sportágban), Sportoktató (evezés sportágban) szakképesítést tanulók a Győri Akkreditált Vizsgaközpont által megszervezett szakmai és képesítő vizsgák projektvizsgafeladatát a Club telephelyén, mint vizsgahelyszínen tudják végrehajtani.

 

Vizsgalebonyolítási együttműködési keretmegállapodást írt alá a Győri Akkreditált Vizsgaközpont és a Vaskakas Bábszínház.

Az együttműködési szándék kinyilvánítása lehetőséget biztosít, hogy Színház- és rendezvénytechnikus, Hangtechnikus szakmát tanulók a Győri Akkreditált Vizsgaközpont által megszervezett szakmai vizsgák projektvizsgafeladatát a színház telephelyén, mint vizsgahelyszínen tudják végrehajtani.

 

Újabb nagy jelentőségű Vizsgalebonyolítási együttműködési keretmegállapodás aláírására került sor!

A Győri Akkreditált Vizsgaközpont és az AUDI HUNGARIA Zrt. közötti együttműködési szándék kinyilvánítása lehetőséget biztosít, hogy a Villanyszerelő, az Automatikai technikus, a Járműipari karbantartó technikus, a Mechatronikai technikus, a CNC-programozó, a Gépgyártás-technológiai technikus, a Gépi és CNC forgácsoló, a Szerszám- és készülékgyártó, az Alternatív járműhajtási technikus, az Autógyártó, a Gépjármű-mechatronikai technikus, a Járműfényező és a Karosszérialakatos  szakmát tanulók a Győri Akkreditált Vizsgaközpont által megszervezett szakmai vizsgák projektvizsgafeladatát az Audi Hungária Zrt, valamint az Audi Hungária Projekt- és Oktatóközpont területén, mint vizsgahelyszínen tudják végrehajtani. Az Audi Hungária Zrt. a Győri Akkreditált Vizsgaközpont együttműködő partnereként a legmegfelelőbb, minden jogszabályi előírásnak eleget tevő tárgyi feltételek biztosításával segíti a vizsgázókat céljaik elérésében, munkaerőpiaci lehetőségeik bővítésében.

 

Vizsgalebonyolítási együttműködési keretmegállapodást írt alá a Győri Akkreditált Vizsgaközpont és a Lampert Építő Kft.

Az együttműködési szándék kinyilvánítása lehetőséget biztosít, hogy Ács, Bádogos, Burkoló, Díszmű- és műemléki bádogos szakmát tanulók a Győri Akkreditált Vizsgaközpont által megszervezett szakmai vizsgák projektvizsgafeladatát a Kft. telephelyén, mint vizsgahelyszínen tudják végrehajtani.

 

Vizsgalebonyolítási együttműködési keretmegállapodást írt alá a Győri Akkreditált Vizsgaközpont és a Ferenczi Fémipari Kft.

Az együttműködési szándék kinyilvánítása lehetőséget biztosít, hogy CNC vezérlésű lemezmegmunkáló gépkezelő szakképesítést tanulók a Győri Akkreditált Vizsgaközpont által megszervezett képesítő vizsgák projektvizsgafeladatát a Kft. telephelyén, mint vizsgahelyszínen tudják végrehajtani.

 

Vizsgalebonyolítási együttműködési keretmegállapodást írt alá a Győri Akkreditált Vizsgaközpont és a FLYBY-AERO Kft.

Az együttműködési szándék kinyilvánítása lehetőséget biztosít, hogy a  Légijármű-műszerész technikus, Légijármű-szerelő technikus szakmát tanulók a Győri Akkreditált Vizsgaközpont által megszervezett szakmai vizsgák projektvizsgafeladatát a Kft. telephelyén, mint vizsgahelyszínen tudják végrehajtani.

 

Vizsgalebonyolítási együttműködési keretmegállapodást írt alá a Győri Akkreditált Vizsgaközpont és a Rába Futómű Kft.

Az együttműködési szándék kinyilvánítása lehetőséget biztosít, hogy a Gépi és CNC forgácsoló, Hegesztő, Ipari gépész szakmát, valamint Gép kovács szakképesítést tanulók a Győri Akkreditált Vizsgaközpont által megszervezett szakmai és képesítő vizsgák projektvizsgafeladatát a Kft. telephelyén, mint vizsgahelyszínen tudják végrehajtani.

 

Megállapodás született az Észak-dunántúli Vízügyi Igazgatóság Gönyűn található Hajózási Üzemével. Győrfi Lászlóné a Győri Akkreditált Vizsgaközpont vezetője és Németh József ÉDUVIZIG igazgató még 2021. április 27-én aláírta a két intézmény között született Vizsgalebonyolítási együttműködési keretmegállapodást.

Az együttműködési szándék kinyilvánítása lehetőséget biztosít, hogy a Hajózási technikus, a Képesített hajós és a Közlekedésüzemvitel-ellátó technikus (Hajózási szakmairány) szakmát tanulók a Győri Akkreditált Vizsgaközpont által megszervezett szakmai vizsgák projektvizsgafeladatát (mint például a fedélzeti tevékenység, gépházi feladatok, kisgéphajó vezetése, rakodási, biztosítási okmányok, fuvarlevelek, számlák elkészítése) az igazgatóság telephelyén, mint vizsgahelyszínen tudják végrehajtani.

 

Együttműködési szándéknyilatkozatot írt alá Győrfi Lászlóné a Győri Akkreditált Vizsgaközpont vezetője és Gyevnár Sándor a  Rail Cargo Hungaria Zrt. pénzügy, kontrolling és beszerzési igazgatója, valamint Dr. Vincze Teodóra humánerőforrás igazgató.

Az együttműködési szándék kinyilvánítása lehetőséget biztosít, hogy a Logisztikai technikus (vasúti árufuvarozás szakirány) szakmát tanulók a Győri Akkreditált Vizsgaközpont által megszervezett szakmai vizsgák projektvizsgafeladatát a cég telephelyén, mint vizsgahelyszínen tudják végrehajtani.

 

Vizsgalebonyolítási együttműködési keretmegállapodást írt alá Győrfi Lászlóné a Győri Akkreditált Vizsgaközpont vezetője és ifj.Nikodém Csaba a CSABALA PLEXI Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. ügyvezetője.

Az együttműködési szándék kinyilvánítása lehetőséget biztosít, hogy a Műanyag-feldolgozó, Műanyag-feldolgozó technikus szakmát, valamint Műanyag hegesztő szakképesítést tanulók a Győri Akkreditált Vizsgaközpont által megszervezett szakmai és képesítő vizsgák projektvizsgafeladatát a cég telephelyén, mint vizsgahelyszínen tudják végrehajtani.

 

Vizsgalebonyolítási együttműködési keretmegállapodást írt alá Győrfi Lászlóné a Győri Akkreditált Vizsgaközpont vezetője és Radek József a Palatia Nyomda és Kiadó Kft ügyvezetője.

Az együttműködési szándék kinyilvánítása lehetőséget biztosít, hogy a Nyomdaipari technikus, Nyomdász szakmát, valamint Folyamatszabályozó gépmester szakképesítést tanulók a Győri Akkreditált Vizsgaközpont által megszervezett szakmai és képesítő vizsgák projektvizsgafeladatát az nyomda telephelyén, mint vizsgahelyszínen tudják végrehajtani.

 

A Győri Akkreditált Vizsgaközpont együttműködő partnerek jelentkezését várja Vizsgáztatói névjegyzékébe.
A pályázati felhívás, valamint a kapcsolódó dokumentumok a Pályázatok menüpont alatt érhetőek el.
Reméljük, hamarosan Ön is csatlakozik Hozzánk!

 

A Győri Akkreditált Vizsgaközpont szakmai és képesítő vizsgák lebonyolításához együttműködő partnerek jelentkezését várja Vizsgapartneri névjegyzékébe.
A pályázati felhívás, valamint a kapcsolódó dokumentumok a Pályázatok menüpont alatt érhetőek el.
Reméljük, hamarosan Önt is Partnereink között üdvözölhetjük!

 

A Győri Akkreditált Vizsgaközpont feladatkészítő, feladat bíráló szakértők jelentkezését várja Szakértői névjegyzékébe.
A pályázati felhívás, valamint a kapcsolódó dokumentumok a Pályázatok menüpont alatt érhetőek el.
Reméljük, hamarosan Ön is csatlakozik Hozzánk!

 

A Győri Akkreditált Vizsgaközpont együttműködő partnerek jelentkezését várja Jegyzői névjegyzékébe.
A pályázati felhívás, valamint a kapcsolódó dokumentumok a Pályázatok menüpont alatt érhetőek el.
Reméljük, hamarosan Ön is csatlakozik Hozzánk!

 

Szeretettel köszöntjük kedves érdeklődőinket honlapunkon.

Reméljük sok hasznos információt és tartalmat tudunk nyújtani Önnek szakmai és képesítő vizsgáinkkal kapcsolatban.